Home | Produse | Solutii | Promotii | News | ContactGeTech Automation
GeTech Automation - Gefran  Indicatoare de frecventa GeTech Automation - Gefran
GeTech Automation - Gefran

 
Indicatoare de frecventa 40F96
 
·         Intrare de la cele mai frecvente tipuri de senzori
·         Protejat de un cod configurabil din tastatura
·         Iesire de retransmitere de 4-20 mA
·         Maxim 3 relee de iesire
·         Poate fi configurat prin linie seriala
·         Etichete pentru customizarea parametrilor fizici masurati

 

           Profil:
 
Indicator cu microprocesor in format 96 x 48 (1/8 DIN), fabricat cu tehnologie SMT. Instrumentele au panoul frontal din membrana lexan (ce garanteaza protectie IP65), cu 3 taste, un ecran cu 4 cifre si 3 LED-uri de indicare pentru statusul iesirilor. Semnalul de intrare poate fi selectat de la o gama larga de senzori:
contact mecanic fara tensiune comutator inductive sau capacitiv de proximitate, encoder sau Namur 2 / 3 fire
30 - 500Vac, comanda de tensiune alternanta la 1mA
Selectia se face cu ajutorul tastelor panoului frontal. Este disponibila o intrare digitala (24Vdc/4mA) pentru functii de resetare, „hold”, valoare maxima/minima instantanee.. Instrumentele pot avea maxim 3 iesiri care pot fi relee mecanice (5A/250V) sau iesiri logice (0 -11Vdc) O iesire de 4-20 mA (max. 150Ω) este disponibila pentru retransmiterea semnalului de intrare masurat. In cele din urma, o iesire de tip triac poate fi inclusa (ca alternativa la alte doua iesiri de releu) pentru a conduce sarcini rezistive de maxim 2,5A la 240 V.
Instrumentul poate fi usor programat prin gruparea parametrilor in blocuri de functii (CFG pentru histerezisul alarmei, Inp pentru intrari, Out pentru iesiri .) si cu ajutorul meniului simplificat pentru introducerea datelor.
Configuratia poate fi simplificata suplimentar prin folosirea kitului de programare PC constituit dintr-un cablu de conectare si un program cu meniu de ghidare ce ruleaza pe sistem de operare Windows (vezi foaia de date tehnice cod. 80021).
Se poate folosi un cod personal, configurabil de protectie software (parolare) pentru restrictionarea nivelelor de modificare si afisare a parametrilor configuratiei.
 

© GeTech Automation