Home | Produse | Solutii | Promotii | News | ContactGeTech Automation
GeTech Automation - Gefran  1600-1800 GeTech Automation - Gefran
GeTech Automation - Gefran

 Controller 1600-1800

    * Intrare universala configurabila  de la taste
    * Achiziţionarea de semnalul de intrare la fiecare 120msec; rezoluţie 30000pasi
    * Două ieşiri de control: releu, logica sau analogic cu funcţie  Incalzire/Racire
    * 3 alarme configurabile
    
* 2 ieşiri analogice (retransmisie setare)
    * 2 intrări digitale cu funcţii configurabile
    * Intrare auxiliară pentru pozitia valvei cu feedback de la potenţiometru
    *
Alarma pentru Încălzitor  sau sonda in scurt-circuit
    * Self/auto tuning, Soft-Start, setare local/de la distanta, Auto / Man
    * Functie de setare multipla, temporizator

           Profil:

Controler cu microprocesor, format 48x48 / 96x96 (1/8 DIN - 1/4 DIN) fabricate prin SMT.
Oferă o interfaţă operator complet protejat de o membrana Lexan, care asigură nivelul de protecţie IP65 . Are 4 taste, două ecrane LED verde, fiecare cu 4 cifre, 4 LED-uri semnal de culoare roşie pentru 4 iesiri de releu/logic, si alte 3 LED-uri programabile de a semnala diferite state operaţional al instrumentului.
Intrarea principală pentru procesul de variabila este universal şi oferă posibilitatea de a conecta mai multe tipuri de senzor de intrare:termocuplu tip J, K, R, S, T, B, E, N, Ni-Ni18Mo, L; termorezistenta Pt100 3-fire; termistor PTC;intrări liniare 0-50mV, 10-50mV, 2-10V, 0-10V, 0-20mA, 4-20mA, şi potenţiometru, toate cu posibilitatiile de liniarizare personalizate pot fi definite folosind tastele.Este posibila activarea corectiei inputului  folosind o funcţie liniară definită prin intermediul a două puncte de pe ea. Tipul de intrare este selectat din tastatura; nu necesita şunturi externe. A doua intrare auxiliară analogica de transformatoare de curent este de asemenea disponibilă.
Din intrarea digitală izolata puteţi selecta: una dintre cele două setpoints presetate, selectaţi modul Manual, Automat, resetaţi memoria alarme, sau a activa funcţia de aşteptare.
Instrumentul poate avea până la 4 iesiri: releu (3A, 250V) sau logica (12Vdc, 20mA).
O ieşire analogică în tensiune sau curent este de asemenea disponibil.
Pentru a controla  ieşirile de alarmă, puteţi avea rezultate care se repetă în stare de intrare digitală sau retransmisie prin variabile de proces, setare, drift, limitele de alarmă şi valori dobândite din linia de serie.
O altă ieşire izolata (la 10 sau 24Vcc, 30mA max.) este disponibil la putere transmiţătoare externe.
Opţiune de comunicare serială (RS485 disponibile în standard) permite conectarea la sisteme de supraveghere şi automate cu două protocoale: GEFRAN CENCAL si MODBUS RTU.
Instrumentul de programare este usor de folosit prin gruparea parametrilor in blocuri funcţionale (CFG pentru parametrii de control, INP pentru factorii de producţie, Out pentru iesiri, etc.)
Instrumentul poate selecta, de asemenea, parametrii de afişare bazat pe configuraţia hardware, mascare automat parametrii irelevante.
Un kit de programare PC-ul este disponibil pentru configurare mai simplă, compusă din un cablu şi un program ghidat pentru mediul Windows (vezi foaia de date cod 80020).

 

 

© GeTech Automation