Home | Produse | Solutii | Promotii | News | Contact



GeTech Automation
GeTech Automation - Gefran  2500 GeTech Automation - Gefran
GeTech Automation - Gefran

Controller de inalta performanta 2500

* Intrare dubla configurabila pentru semnal unificat / potenţiometru / semnal liniar / termocuple / termorezistente
* Două intrări analogice auxiliare
* Masurari diferentiale
* Precizie inalta: 0,1% f.s. ± 1 digit
* Calibrare automată pentru Transductorul cu 6 fire
* Control PID cu 8 seturi de parametri selectabile
* 4 alarme configurabile, funcţia fiind cu siguranţă intrinsecă
* Până la 3 ieşiri analogice izolate pentru controlul şi retransmisie
* 4 intrări digitale
* 4 iesiri pe releu cu funcţii configurabile
* Modul de extensie cu 4 intrări digitale configurabile şi / sau ieşiri
* Interfata de comunicare serială:
        - RS485/RS 232 MODBUS RTU protocolul (opţional)
        - Profibus DP Slave (opţional)
* Panoul frontal cu trei ecrane de cate 5 cifre şi două bargrafuri
           Profil:

 
Controler cu microprocesor pentru o bucla de reglaj, dimensiuni 96 x 96 (1 / 4 DIN) , adecvate pentru procese cu variaţie de mare viteză. Datorită funcţiilor sale extinse şi hardware şi software configurabile, acesta oferă o mare flexibilitate aplicativ în sistemele care controlează şi monitorizează presiune, forţă, temperatură şi presiune diferenţială, şi pot achiziţiona până la 4 variabile. Acesta are două intrări principale analogice, configurabile pentru strain gauge / potenţiometru / semnal liniar /, TC / CDT (dintre care unul este opţional) şi două intrări auxiliare pentru semnale analogice liniare (de exemplu, funcţiile setare de la distanţă şi de intrare al liniei de referinţă de viteză). Două ieşiri analogice izolate (dintre care una este opţională) sunt disponibile pentru control. Interfaţa operatorului, cu nivel de protecţie IP54 (IP65 cu capac de protecţie) este echipat cu o tastatură 6 taste soft-touch, display triplu de 5 cifre (dintre care una este de 2 culori), şi două bargrafuri cu funcţie configurabila. Reglajele şi comenzile pot fi trimise de la panoul frontal sau prin 4 intrări digitale carora le pot fi atribuite funcţii cum ar fi: reset,  calibrare, manual/ automat, local / la distanta, crescator/descrescator (funcţie motopotentiometer),  selectarea setului de parametrii , setare setpointu-lui . Instrumentul are 4 iesiri de releu configurabile ca standard. Mai multe configuratii extinse sunt disponibile următoarele opţiuni:
- Ieşire analogică izolate pentru retransmisia de proces, peak, setarea la distanţă, abatere, setare alarma, valorile diferenţial
-
Modul de extensie cu 4 I / O
- Interfata de comunicare Modbus RTU
- Interfata de comunicare Profibus DP (sclav)

CONTROLLER

Auto-adaptarea PI de control sau cu dubla actiune PID (încălzire / răcire), controler de raport, de presiune diferenţială, selftuning,
autoreglarea continuă sau one-shot , Auto / manual,  Local/La distanta, gradient de setare, gradient de putere, limitele dinamice putere. 8 seturi de parametri selectabili de tip  PID bazat pe un setarea nivelului / PV / sau abatere de la intrări digitale.

Alarme
4 setpoint-uri complet configurabile de alarmă.
Functia selectabila "siguranţă intrinsecă".

Funcţii matematice
Controler-ul 2500 vă permite să definiţi două relaţii distincte matematice între două intrări analogice. Rezultatele pot fi utilizate în mod liber ca setpoints, setpoints de alarmă, controlul iesiri, etc ..

Comunicare Digitala
Instrumentul oferă o interfata
opţionala de tip  RS485 2 / 4 fire / interfata RS232 cu protocol MODBUS RTU pentru a avea acces la parametrii instrumentului.

CONFIGURATIE

Procedura de programare este facilitată de structura meniului, cu niveluri diferite configuraţii pentru căutare simplă şi rapidă a datelor.
 

© GeTech Automation