Home | Produse | Solutii | Promotii | News | ContactGeTech Automation
GeTech Automation - Gefran  1600-1800V GeTech Automation - Gefran
GeTech Automation - Gefran

 

Controller pentru electrovalve 800V
    * Intrare universala configurabila  de la taste
    * Achiziţionarea de semnalul de intrare la fiecare 120msec; rezoluţie 30000pasi
    * Două ieşiri de control: releu, logica sau analogic cu funcţie  Deschide/Inchide valva
    * 3 alarme configurabile
    
* 2 ieşiri analogice (retransmisie setare)
    * 2 intrări digitale cu funcţii configurabile
    * Intrare auxiliară pentru pozitia valvei cu feedback de la potenţiometru
    *
Alarma pentru Încălzitor  sau sonda in scurt-circuit

    * Self/auto tuning, Soft-Start, setare local/de la distanta, Auto / Man
    * Functie de setare multipla, temporizator

               Profil:

Controler cu microprocesor pentru electrovalve, dimensiunea 48x96 / 96x96 (1/8DIN - 1/4DIN).
Fabricate folosind SMT, instrument oferă o interfaţă operator complet protejata de o membrană Lexan, care asigură nivelul de protecţie IP65.
Ea are 4 taste, două ecrane LED verde, fiecare cu 4 cifre, 4 roşii, LED-uri pentru 4 iesiri de releu, şi de încă 3 LED-uri, care sunt programabile pentru a indica diferite stari operaţionale al instrumentului.
Intrarea principală pentru procesul de variabila este universal şi oferă posibilitatea de a conecta mai multe tipuri de senzor de intrare:
termocuplu, termometru cu rezistenţă, termistor, intrările liniare, potenţiometru,
toate cu posibilitatiile de liniarizare personalizate pot fi definite folosind tastele.

Este posibila activarea corectiei inputului  folosind o funcţie liniară definită prin intermediul a două puncte de pe ea. Tipul de intrare este selectat din tastatura; nu necesita şunturi externe. A doua intrare auxiliară Intrare auxiliară pentru pozitia valvei cu feedback de la potenţiometru

Este posibil să configuraţi cele 2 intrări digitale izolate pentru selectarea a până la 4 setpoint-uri locale; start, stop şi resetarea timerului intern; Auto / Manual, Local / La distanta; resetare memorie alarme; functia de retinere a semnalului de intrare.
Acest instrument are până la 4 iesiri de relee (3A, 250V) sau logic (12Vdc, 20mA), din care 2 vor fi dedicate pentru a deschide / închide electrovalva şi de până la 2 ieşiri analogice izolate, în tensiune sau curent.
Fiecare funcţia de ieşire este configurabila de la tastatura; funcţiile disponibile sunt de ieşire de control (deschidere / închidere supapa); ieşire de alarmă, temporizator de ieşire controlată; repetarea intrare digitală; retransmisie a valorii de proces, setare, abatere, setare alarma sau valoarea citită de la comunicare digitale.
Inca un semnal de iesire izolat (10 sau 24Vdc, 30mA max.) este disponibil pentru alimentarea traductoarelor sau potenţiometre.
Interfata seriala de comunicare RS485(RS232C compatibil) face posibilă pentru a citi sau modifica orice parametru şi să guverneze online instrumentul (local / la distanta manual / comutare automata, controlul temporizator intern, controlul direct de rezultate).Protocoale disponibile: MODBUS RTU şi CENCAL (Gefran).
Folosind aceste protocoale este posibil să se scrie în oricare din parametrii instrumentului.
parametrii specifici sunt prezente pentru controlul supapelor, adică ora accident vascular cerebral de acţionare, timpul de puls minim, plafon impulsiv intervent, zonă moartă; de asemenea, tipul de control este configurabil cu sau fără feedback potenţiometru; cu PD sau algoritm PID.
Toate procedurile de programare ale instrumentului sunt facilitate de gruparea parametrilor in blocuri de funcţie (CFG pentru parametrii de control, INP pentru intrari, Out pentru iesiri, etc) si de posibilitatea de a selecta un meniu simplificat pentru a intra în cea mai mare frecvent utilizate parametri.
Instrumentul poate selecta, de asemenea, parametri pentru a afişa, în funcţie de configuraţia hardware, ascunzând în mod automat cele care nu sunt influente.
Pentru a simplifica configurarea chiar mai departe, un kit de programare este disponibil pentru PC, care include un meniu de configurare program de condus pentru Windows şi cablul necesar să conectaţi instrument (a se vedea fişa de date cod 80021)..

 

 

© GeTech Automation