Home | Produse | Solutii | Promotii | News | Contact



GeTech Automation
GeTech Automation - Gefran  3400-4400 GeTech Automation - Gefran
GeTech Automation - Gefran

 Controller configurabil 3400-4400

    * Control in cascada;  Controlul rapoartelor
    * Extractia radacinii patratului pentru semnalul de intrare
    * Programator cu 4 setpointuri şi 4 rampe
    * Semnal de intrare de la: termocuplu sau termorezistenta şi intrări liniare, cu scala şi linearizare configurabile
    * Intrări izolate de setare de la distanţă, feedback pentru pozitia electrovalvei detectarea intreruperii de sarcina
    * Două ieşiri independente cu parametrii de control PID (racire / incalzire)
    * AUTO / MAN cu staţie de transfer bumpless încorporate
    * Ieşire configurabile pentru un semnal de retransmisie
    * Comunicare seriala: 4-fire optoizolate configurabile. Protocolul: CENCAL GEFRAN

           Profil:

Controler cu microprocesor în 48x96 / formatul 96x96mm (1 / 8 DIN -1 / 4 DIN).Fabricate folosind SMT, 3400 prevede o interfata operator complet cu nivelul de protecţie IP54.
Masca are o membrană de tastatură cu 6 taste, un ecran LCD cu iluminare din spate, care este disponibil, de asemenea, cu dimensiuni mari (model 4400), care afişează variabila proces, setare, bargraf pentru procentajul puterii de ieşire, deviaţia şi indicarea alarmă şi controlor de state
. Intrarea principală pentru variabila de control este universal şi oferă posibilitatea de a conecta o gamă largă de senzori, cum ar fi termocupluri, termometre cu rezistenţă sau a semnalelor mV chiar cu liniarizare personalizata.
A doua intrare analogică auxiliar este disponibil pentru setare de la distanţă semnal liniar, supapa de potenţiometru poziţie feedback-ul sau de intrare de la un transformator de curent.
Cu o intrare digitală este posibil pentru a selecta între două setpoints presetate sau comuta între setare locală şi la distanţă.
Cu trei intrări digitale izolate, este posibil pentru a selecta unul dintre programele setare patru sau furnizează un start, stop şi semnal de resetare, sau selectaţi local / la distanta, Auto / Manual sau deţin.
Instrument a până la patru iesiri, fiecare fabrică un configurat, în conformitate cu codul de comanda, ca releu, logica izolate, analog izolate sau de interfaţă pentru MD81 ieşire unitate de expansiune.
Funcţiile de ieşire sunt configurabile de masca.
În afară de ieşiri de control, care poate fi de căldură-cool cu PID independente, precum şi ieşiri de alarmă, ieşirile pot fi dedicat deschis / controlul apropiere a unei supape motorizate (cu sau fără poziţie potenţiometru feedback-ul), semnal de retransmisie a variabilei măsurate , setare, abaterea sau de control al unităţii de expansiune MD8 pentru un supliment 8 alarme.
Controlorii 3400/4400 serie poate fi folosit ca programatori setare cu până la 8 segmente (4 rampe şi deţine 4).
Alte funcţii de control sunt de asemenea disponibile, cum ar fi controlul raportul dintre cele două variabile şi de control în cascadă cu specifice şi parametrii de configurabil.
Opţiunea serial de comunicaţie poate fi de curent Buclă, RS232 sau RS485 şi este posibil să citească şi să scrie orice parametrilor instrumentului.
Procedura de programare este simplificată prin structura ghid meniul cu niveluri diferite de configurare pentru un acces rapid şi uşor la date.

 

 

 

 

© GeTech Automation