Home | Produse | Solutii | Promotii | News | ContactGeTech Automation
GeTech Automation - Gefran  1600-1800P GeTech Automation - Gefran
GeTech Automation - Gefran

Programator 1600-1800P

    * Intrare universala configurabil de la taste
    * Achiziţionarea de semnalul de intrare la fiecare 120msec; rezoluţie 30000 etape
    * Două ieşiri de control: releu, logica sau analogic cu funcţie de Incalzire/Racire
    * 3 alarme configurabile
    * 2 ieşiri analogice (retransmisie setare)
    * 2 intrări digitale cu funcţii configurabile
    * Intrare auxiliară pentru C.T.

    * Alarma pentru Încălzitor  sau sonda in scurt-circuit
    * Self/auto tuning, Soft-Start, setare local/de la distanta, Auto / Man
    * 12 (16) etape de programare dispuse în max. 4 programe
    * Al doilea SP retransmis catre un controler sclav, cu acelaşi timp de baza

           Profil:

Controller cu microprocesor programator de setari şi control, format 48x48mm (1 / 16 DIN).
Fabricate folosind SMT, instrument oferă o interfaţă operator complet protejata de o membrană Lexan, care asigură nivelul de protecţie IP65.
Ea are 4 taste, două ecrane LED verde, fiecare cu 4 cifre, 4 roşii, LED-uri pentru 4 iesiri de releu, şi de încă 3 LED-uri, care sunt programabile pentru a indica diferite stari operaţionale al instrumentului.
Intrarea principală pentru procesul de variabila este universal şi oferă posibilitatea de a conecta mai multe tipuri de senzor de intrare:
termocuplu, termometru cu rezistenţă, termistor, intrările liniare, potenţiometru,
toate cu posibilitatiile de liniarizare personalizate pot fi definite folosind tastele.

Este posibila activarea corectiei inputului  folosind o funcţie liniară definită prin intermediul a două puncte de pe ea. Tipul de intrare este selectat din tastatura; nu necesita şunturi externe
O intrare auxiliara analogica izolata este disponibila si configurabila pentru o intrare liniara, potenţiometru sau transformatoare de curent.
Există două intrări digitale izolate pentru a introduce comenzile  programului de start, stop şi a retine, alegerea programului şi pentru a parcurge programul.
Acest instrument are până la 4 iesiri de relee (3A, 250V) sau logic (12Vdc, 20mA), din care 2 ieşiri analogice izolate, în tensiune sau curent.
Functia pentru fiecare ieşire este configurabila şi ieşirile eveniment legate de pasul programul individual, precum şi funcţiile de control şi de alarmă pot fi furnizate.
Inca un semnal de iesire izolat (10 sau 24Vdc, 30mA max.) este disponibil pentru alimentarea traductoarelor sau potenţiometre. Interfata seriala de comunicare RS485(RS232C compatibil) face posibilă pentru a citi sau modifica orice parametru şi să guverneze online instrumentul (local / la distanta manual / comutare automata, controlul temporizator intern, controlul direct de rezultate).Protocoale disponibile: MODBUS RTU şi CENCAL (Gefran).
Folosind aceste este posibil să se scrie în oricare din parametrii instrumentului.
Succesiunea pentru înfiinţarea programator este deosebit de scurtă şi există până la 8 etape, fiecare cu o rampă de setare şi retinere.
De asemenea, este uşor de configurat orice blocare necesare din intrări şi ieşiri logica evenimentului, precum şi de tipul de repornire preferat folosind câteva setari de paşi în meniul "Step". Diferitele etape pot fi grupate în 4 programe diferite.
Toate procedurile de programare ale instrumentului sunt facilitate de gruparea parametrilor in blocuri de funcţie (CFG pentru parametrii de control, INP pentru intrari, Out pentru iesiri, etc) si de posibilitatea de a selecta un meniu simplificat pentru a intra în cea mai mare frecvent utilizate parametri.
Instrumentul poate selecta, de asemenea, parametrii este nevoie pentru a afişa în funcţie de configuraţia hardware, ascunzând în mod automat cele care nu sunt influente.
Pentru a simplifica configurarea chiar mai departe, un kit de programare este disponibil pentru PC, care include un meniu de configurare program de condus pentru Windows şi cablul necesar să conectaţi instrumentul (ssee foaie de date cod 80021)..
Programator, precum şi ieşiri execuol (racire / incalzire cu două bucle independente PID), pot, de asemenea, retransmite 2 profiluri diferite de setare, cu o bază comună de timp, la un controler de sclav, utilizând două ieşiri analogice.
În faza de execuţie a programator, cele două ecrane sunt folosite pentru a monitoriza comportamentul programului şi să facă toate adaptările necesare imediat.

 

© GeTech Automation