Home | Produse | Solutii | Promotii | News | ContactGeTech Automation
GeTech Automation - Gefran  400-401 GeTech Automation - Gefran
GeTech Automation - Gefran

Controler cu 1 display
* Intrare universala configurabil de la masca
* Precizie mai bună de 0,2% f.s. la starea nominală
* Deviaţia bargraph indicaţie
* Ieşire de control: releu sau logica cu căldură / funcţie Cool
* 1 cu funcţie de alarmă configurabile (până la 3 setpoints diferite de alarmă)
* Auto-tuning, auto-tuning, Soft-Start, Man / Functia Auto
* Posibilitatea de a configura unitatea de linie de ordine
* Posibilitatea de intrare auxiliare pentru transformatoare de curent de ieşire de alarmă 50mAac sau a treia, logica sau releu (doar 401 Mod.)
 
Profil:


Controler cu microprocesor SMT, format 48x48 (1 / 16 DIN) .Instrumentele oferă o interfaţă operator complet, protejate de o membrană ® Lexan, care asigură nivelul de protecţie IP65 pentru tastatura. Ele au 4 taste, 4 cifre afişaj, 2 LED-uri indicatoare pentru modelul 400, 3 LED-uri indicatoare pentru modelul 401 şi de încă 3 LED-uri bargraf.
Intrarea principală pentru procesul de variabila este universala şi oferă posibilitatea de a conecta mai multe tipuri de senzor de intrare:

    
* Termocuplu tip J, K, R, S, T, B, E, N
    
* Termorezistenta de tip PT100  3-fire
    
* Termistor PTC
    
* Intrări liniare 0 ... 60mV, 12 ... 60mV, 0 ... 20mA, 4 ... 20mA, 0 ... 10V, 2 ... 10V

Tipul de intrare este selectat din tastatura şi nu necesita şunturi externe sau adaptoare .
Modelul 401 poate avea o intrare auxiliară pentru un transformator de curent 50mAac să monitorizeze curentul de sarcină.
De asemenea, este posibil să se stabilească un punct de alarmă legate de transformatoare de curent de intrare în scopul de a verifica eventualele disfuncţionalităţi de sarcină.
Instrumente au 2 iesiri (3 pentru modelul 401) pe releu (5A/250Vac, cosφ = 1) sau statice (10Vdc/30mA) pentru Incalzire, racire şi / sau funcţia de alarmă.
Toate procedurile de programare ale instrumentelor sunt facilitate prin gruparea parametrilor in blocuri de funcţie (CFG pentru parametrii de control, INP pentru intrari, Out pentru iesiri, etc), precum şi de posibilitatea de a selecta un meniu simplificat pentru introducerea celor mai utilizati parametri.
Pentru a simplifica de configurare chiar mai mult, un kit de programare este disponibil pentru PC, care include un meniu programul de configurare condus pentru Windows şi cablul necesar să conectaţi instrument (a se vedea datele tehnice de cod 80021).

 

© GeTech Automation